2009-08-25

En update igen

Så vad har hänt sen sist?
Ja vi var ju i Studio 4 o fick en genomgång av Craig(läraren) om hur allt funkar o vad som finns.
Studio är ganska varm men med 20 elever där samtidigt så kan ni ju tänka er...finns dock en fläkt :) Vi har även blivit indelade i grupper om 4 pers o i morgon ska mimn grupp boka tid till på torsdag. Vi har fått ett papper med uppgifter som vi ska göra i grupp i studion.

Jag här lämnat in Pro Tools övning, en intervju. OM ett par veckor är det dags för nästa deadline, midi i logic. Vill ligga mer före schemat så jag kan få tid till egna ideér o prijekt oxå.

Annars så hände nåt rätt skoj i går.
Just när vi skulle ha rast så knackade det på dörren o där stod Ian, inspelningtekniker Studio 301. Lätt stressad o med andan i halsen så sa han till Craig på engelska att vi hade ett unikt tillfälle i Studio 1. En klient hade gått för dagen o lämnat all utrustning kvar, så vi i klassen fick möjlighet att gå in o titta på hur det var riggat med instrument o uppmickning. SKITKUL O SKITINTRESSANT! Thanks Ian!

I morgon fyller sessan Annie 1 år! :) Blir såklart ingen skola för mig. Har även tagit semester från jobbet. Blir en riktigt mysig familjedag. Ska bli så härligt. Aaaaah.
Det märks så väl på Annie att hon har blivit stor o hon växer som bara den.
Helt fantastiskt att vara pappa!!!!!!!
Nä nu får det räcka för denna gång för nu ska vi kolla på Mamma Mia!
Cya All!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar